Και εγώ θα είμαι πάντα εδώ για εσένα, να το θυμάσαι !*

Δευτέρα 23 Ιουλίου 2012

Κάποια μέρα θα είμαστε έτσι !! .. ♥♥


Κάποια μέρα θα με περιμένεις σε ένα μικρό και γραφικό εκκλησάκι σε κάποιο νησί .. Και καθώς πλησιάζω , ντυμένη στ' άσπρα – τόσο απλή μα και τόσο όμορφη – με λουλούδια στα μαλλιά , θα με κοιτάς όπως δε με έχουν ποτέ κοιτάξει .. Και θα μπορώ να διακρίνω την ευτυχία στα μάτια σου , στα χείλη σου , σε κάθε μικρή ρυτίδα του προσώπου σου .. Παντού θα τη διακρίνω .. Και όλος ο κόσμος θα μας ανήκει τούτη τη μέρα .. Στο υπόσχομαι .. Και θα ορκιστούμε πως δε θα αφήσουμε ποτέ ο ένας τον άλλον .. Ότι κι αν συμβεί .. Και κάποια στιγμή , όταν δε θα μας βλέπουν , πως είσαι ευτυχισμένος θα μου ψιθυρίσεις .. Και η αγάπη μας δε θα χωράει μήτε στο εκκλησάκι , μήτε στο νησί , μήτε στο κόσμο ολόκληρο. ..

Κάποια μέρα θα έχουμε τέσσερα αγγελούδια και ένα σπίτι με μεγάλη αυλή .. Με αμέτρητα λουλούδια και πολλά ζωάκια .. Κάθε μέρα θα τρώμε όλοι μαζί πρωινό και τις Κυριακές θα πηγαίνουμε βόλτες , θα τρώμε παγωτό, θα γελάμε , θα παίζουμε .. Τα καλοκαίρια θα πηγαίνουμε στη θάλασσα και κάθε Πρωτομαγιά για να μαζέψουμε λουλούδια .. Θα μαθαίνουμε να αγαπάμε τον κόσμο .. Και όχι να τον κρίνουμε .. Θα μαθαίνουμε να δίνουμε αλλά και να δεχόμαστε .. Θα μαθαίνουμε πιο είναι το σωστό και το δίκαιο .. Πάνω απ’ όλα το δίκαιο θα μαθαίνουμε .. Θα μαθαίνουμε να μην αρνούμαστε την αγάπη , από φόβο μήπως προλάβει και μας αρνηθεί εκείνη πρώτη .. Και πολλά παραμύθια θα λέμε .. Μα θα τα λέμε σωστά .. Η Σταχτοπούτα δε παντρεύτηκε τον πρίγκιπα , γιατί συνειδητοποίησε ότι θα είναι πιο ευτυχισμένη με τον Ρικ τον υπηρέτη , που τόσα χρόνια την αγαπούσε μα δε τολμούσε να της το πει .. Και το τέρας δεν έγινε στο τέλος όμορφος πρίγκιπας .. Έμεινε τέρας .. Μα η Πεντάμορφη συνέχισε να το αγαπά .. Έτσι θα λέμε τα παραμύθια μας εμείς .. Και πάνω απ’ όλα θα μαθαίνουμε τι είναι σημαντικό στη ζωή .. Για τι πρέπει να αγωνιζόμαστε .. Και η αγάπη μας δε θα χωράει μήτε στο σπίτι , μήτε στη μεγάλη αυλή , μήτε στο κόσμο ολόκληρο ..

Κάποια μέρα όλα τα Αυγουστιάτικα φεγγάρια θα τα βλέπουμε αγκαλιά .. Μα τι λέω ! Όχι μόνο τα Αυγουστιάτικα .. Και τα φεγγάρια του Απρίλη , του Δεκέμβρη, του Οκτώβρη , του Μάρτη .. Όλα τα φεγγάρια μαζί θα τα βλέπουμε .. Άκουσα ότι αν είσαι μόνος σου καλύτερα να μη κοιτάξεις το Αυγουστιάτικο φεγγάρι .. Εγώ λέω ότι αν είσαι μόνος σου καλύτερα να μη κοιτάξεις κανένα φεγγάρι .. Μα κάποια μέρα θα είμαστε μαζί και θα κοιτάμε όλα τα φεγγάρια του κόσμου .. Και η αγάπη μας δε θα χωράει μήτε στην αγκαλιά μας , μήτε στο φεγγάρι , μήτε στο κόσμο ολόκληρο ..

Κάποια μέρα όταν πια τα τέσσερα αγγελούδια μας θα έχουν βρει πια το δρόμο τους , και θα είμαστε πολύ πολύ μεγάλοι , θα μ’ αγαπάς πιο πολύ από ποτέ .. Θα με κρατάς σφιχτά από το χέρι και θα πηγαίνουμε βόλτα σε κάποιο πάρκο , σε μια παραλία για να χαζέψουμε κάποιο Αυγουστιάτικο φεγγάρι , σ' ένα αστέρι για να αγναντέψουμε από ψηλά τη ΄΄μικρότητα΄΄ αυτού του κόσμου .. Παντού θα πηγαίνουμε .. Και δε θα φοβόμαστε να πεθάνουμε .. Γιατί όλα αυτά που θα έχουμε χτίσει με αγάπη και υπομονή τόσα χρόνια , θα ξέρουμε ότι δε θα πεθάνουν ποτέ ! Θα είναι για πάντα εδώ ..


Αφιερωμένο σε ‘σένα .. Σε ‘σένα που δε γνώρισα ακόμη ..













          Υ.Γ Δεν είναι δικό μου, κάπου το είδα και μου ταίριαζε γάντι με κάποιες μικρές διαφορές που έχω αλλάξει .. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου